Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Buiten koken

Welkom op de Windkanter.

Dit bijzondere plekje is de basis van uw buiten koken workshop. Samen alles voorbereiden en gereedmaken. Vuren aanleggen en brandende houden… en als de gietijzeren potten en pannen staan te pruttelen is er altijd wel een moment voor een heerlijke wandeling in het bos of een spelactiviteit.

Geen nood, wij zorgen dat het eten onderwijl goed gaar word en niet verbrand. Zodat u, als het eten gereed is meteen kunt u opscheppen en genieten van uw gezamenlijke kookkunsten.

Laten we uitgaan van een heerlijke droge en warme lente, zomer of herfstavond. Met in de lente vogels die fluiten, in de zomer zoete geuren van hars en wilde kamperfoelie en in de herfst najaars geuren en kleuren die de avond vullen. En u, zit gezellig met elkaar aan tafel te eten en te drinken. Met fonkelend kaarslicht, genieten van deze prachtige natuurlijke ambiance… met op de achtergrond een heerlijk warm vuur.

Dat is de ware kracht van deze locatie de Windkanter… #ErmeloBuitenleven

Afhankelijk van de groepsgrootte varieert ook de p.p. prijs. Ter indicatie: bij 15 pers. moet u minimaal uitgaan van € 75.00 p.p. dit hangt mede ook af wat u precies wenst met het eten en drinken. Bij interesse maken we graag een afspraak met u.

Voor meer informatie; info@reintjedevos.nl

 

 

 

 

 

 

Fotoalbum