Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Natuurbeleving

Educatieve Excursies

Als je met Reinier Kaper, van Reintje de Vos op beleving de natuur in gaat. Is het al je zintuigen gebruikenals; horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Hij laat je bewust worden van de natuur om je heen! (Ont)spannend en actief, genieten van de omgeving en toch ook heerlijk tot rust komen.

Ermelo of zoals we hier zeggen Ermelo Buitenleven is eigenlijk één groot natuurgebied, met een oppervlakte van 8740 hectare vol bos, heide, water, stuivend zand en akkerland. De natuur is 365 dagen per jaar in beweging, elke dag en elk seizoen is weer anders. 

Onze uitvalsbasis is standaard vanaf locatie de Windkanter, gelegen aan de rand van het bosgebied het Ruigeveld. Vanaf hier kunnen we diverse invullingen en activiteiten voor u verzorgen.

In de directe omgeving kunt u het ene moment genieten van een prachtig uitzicht! en het volgende moment wellicht een onvergetelijke ontmoeting ervaren met een Ree, Zwijn of Edelhert. Ermelo is de ideale plek voor een feestje, trainingsdag of uw bedrijfsuitje.

Ontdekken en bewust worden, (Ont)spannend genieten en tot rust komen, de Veluwe heeft het allemaal!

En wat is er nu leuker dan begeleid worden door een gids in zo’n prachtig gebied? Een gids kent de weg en weet wat er onderweg te zien is. Een gids kent de historie van de omgeving en leidt u en uw gasten moeiteloos rond. Er is altijd iets wat het vermelden waard is, daarnaast gebeurt er ook altijd wel iets onderweg wat de tocht uniek maakt. Een ontmoeting met bijzondere dieren of insecten, het vinden van achtergebleven sporen. Elk jaargetijde heeft zijn eigen lichtval en kleurenpracht in het bos of op de heide.

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op voor en actuele prijzen. info@reintjedevos.nl

 

Fotoalbum