Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Fotografie Natuurtochten in Ermelo

FOTOGRAFIE NATUURTOCHTEN

Houdt u van natuur en fotografie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In samenwerking met vakfotograaf Harro Bannink( www.harrobannink.nl ) bieden we al sinds januari 2010 leuke, leerzame en educatie Fotografie Natuurtochten aan voor de beginnende fotograaf.

Wij bieden u de kans om op eigen niveau en tempo, zich verder te bekwamen in de fotografie. Wij hebben bewust voor de combinatie van fotografie en natuur gekozen. Deze natuurrijke mix biedt veel vormen en mogelijkheden van fotografie aan. Er zijn deelnemers die al jaren meegaan. Zij vinden het prettig om bezig te zijn in de natuur en d.m.v. kleine opdrachten zich steeds verder kunnen verdiepen in de kennis van de fotografie en de natuur. We volgen de veranderingen van de seizoenen, elk jaagetijden kent zijn eigen bijzonderheden. Soms richten we ons heel specifiek op een 1 onderwerp, maar hoe dan ook ... elke FN tocht is weer anders. 

Voor de 4 seizoens FN tochten is het is handig als u al enige basis kennis van ISO-waarden, diafragma en sluitertijd heeft. Dan helpen wij u graag verder om deze aspecten in de M-stand verder te gaan gebruiken :-)

Voor vragen, actuele informatie en prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via info@reintjedevos.nl

 

Graag tot ziens...

Met een natuurrijke en fotografische groet;

Harro Bannink en Reinier Kaper

 

 

Fotoalbum

Agenda