Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Fotografie Natuurtochten in Ermelo

Een FOTOGRAFIE NATUURTOCHT

Als u een keer een andere invulling zoekt voor een groepsuitje dan is de combinatie natuurbeleving en fotografie zeker ook een aanrader...

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone met camera bij zich. Of heeft thuis nog een uitgebreidere spiegelreflex of compact camera liggen. Zonde om niet te gebruiken, dus breng het tijdens onze Natuur en Fotografietocht mee... we gaan er lekker mee aan de slag.

Zeker ook met je camera op je smartphone kun je met wat simpele tips en tricks al heel veel. En deze tips zijn universeel toepasbaar bij alle fotocamera's.  Je bent als groep in een ontspannen setting bezig, buiten in de natuur en leert heel bewust te kijken naar de natuur om ons heen. Een bron die eindeloos aan onderwerpen, kleuren, thema’s en composities oplevert.

We kunnen het voor u heel simpel houden betreft de invulling, maar ook heel gericht of thematisch invullen. Thema’s als macro, natuur en landschapsfotografie liggen voor de hand. Maar ook portret fotografie in een natuurlijke setting zijn zeker leuke invullingen.

Ik werk met diverse vakfotografen samen en een ieder van hen heeft wel zijn eigen specialiteit. Dus een programma op maat, behoord zeker tot de mogelijkheden…

Voor vragen, actuele informatie en prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via info@reintjedevos.nl

 

 

Fotoalbum