Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Overige activiteiten


Op aanvraag en speciaal voor de grotere groepen vanaf 50 personen kan ik u ook nog de ...

 

BOEREN LOWLAND GAMES aanbieden;

In teamverband zult u tegen elkaar strijden. Om de eeuwige roem!, maar desgewenst ook om de "Gouden Hooivork Trofee" en geloof ons... strijd zal er zijn, want als we eenmaal bezig zijn wil natuurlijk iedereen winnen.

Samenwerking, teambuilding, overleg, kracht, snelheid en slimmigheid zijn allemaal factoren die aan bod komen tijdens al deze spelen... welk team gaat er uiteindelijk met die unieke Gouden Hooivork Trofee naar huis!

Deze activiteit komt het best tot zijn recht bij grotere groepen vanaf 50 personen. Kleinere groepen dan 50 personen kan wel maar is prijstechnisch per persoon duurder, i.v.m. de totale kosten.

Voor prijzen en mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@reintjedevos.nl

We vertellen u graag meer over de diverse locaties waar wij deze Boeren Lowland Games voor u kunnen verzorgen. Maar ook over de extra opties als meerdere spelinvullingen, over een doedelzakspeler die u door de strijd heen blaast, of over unieke op maat verzorgde aandenkens en prijzen voor alle deelnemers! We horen graag van u! #ErmeloBuitenleven

 

 

een SPOOKTOCHT, Brrrrrrrrr... durft u het aan!

Sinds 2007 hebben wij in samenwerking met het Lierderholt voor u en uw medegasten een ludieke en spannende spooktocht uitgezet. Een tocht waarin u groepsgewijs uw angsten mag overwinnen. Niet alleen worden uw angsten en zenuwen op de proef gesteld, maar ook de samenwerking en creativiteit van uw metgezellen. Door middel van enkele vragen en opdrachten voor onderweg zult u deze tocht echt wel met elkaar overleven. Alhoewel, de meesten dan...

Zorg dat de batterij van u smartphone goed is opgeladen, wat een lichtje in de duisternis van het bos kan wel handig zijn.

Bij aankomst, heten we u van harte welkom bij Eeterij de Lierderhoeve. Hier kunnen, u en uw gezelschap heerlijk en ontspannen verblijven...voor zolang dat dan duurt! In De Lierderhoeve kunt u voorafgaand aan de spooktocht genieten van diverse warm en koude buffetvormen in een sfeervolle en Veluwse ambiance.

Alles lijkt goed te gaan...tot u het spookverhaal hoort.

 

Voor een korte sfeerimpressie kunt u ons promofilmpje bekijken als u tenminste durft!

Alleen geschikt voor volwassenen, en voor groepen vanaf 50 personen.

grafzerken

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op voor en actuele prijzen. info@reintjedevos.nl

 

Fotoalbum

Agenda