Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Sinterklaas

Dag lieve kinderen en de grote mensen,

Overwegen jullie ook een bezoek van mij en de Pieten?

Wellicht geeft onderstaande informatie dan de doorslag om contact met de organisatie Piet op te nemen.

Gezamenlijk als team, mogen we spreken van een ruime ervaring sinds 1993. We werken met luxe kostuums, volgen deels het landelijke Sinterklaasjournaal en brengen ons eigen strooigoed mee. Ook verwerkt de schrijf Piet kosteloos uw informatie in het grote boek.

Op nostalgische wijze proberen we elk bezoek zo correct mogelijk neer te zetten. En uiteraard de kleinste staan tijdens het bezoek op nummer 1!

De laatste jaren is er helaas veel ophef over de verschijning van Piet. Dat betreuren wij als Sinterklaasteam enorm. We zien het nog steeds als een mooi "traditioneel" kinderfeest. En ja we komen nog steeds geschminked als Piet op bezoek. Piet is Piet, en veranderd langzaam aan ... dat is een feit en we werken daarom naar vraag en aanbod. In al die jaren zijn we bij heel wat verschillende nationaliteiten over de vloer geweest. En ik kan u verzekeren, bij velen was het een groter feest als in de meeste ingetogen Hollandse woonkamers. En nog steeds... De gehele discussie heeft de situatie alleen maar grimmiger gemaakt zonder directe meerwaarde... Althans! Bij elk bezoek, zien we gelukkig nog steeds jong en oud genieten van vrolijke gezelligheid met elkaar. Pret oogjes vol verwachting, op wat Sint en Piet komen brengen of gaan vertellen.

We hopen dat we vreedzaam de transitie van Sint en zijn Pieten mogen doormaken, de kinderen van nu groeien al anders op dan wij zelf en of onze (groot)ouders... Het is de spanning en het onbekende tijdens het verhaal wat alles bepaalt!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, we vernemen graag uw vragen via

info@reintjedevos.nl

Alvast weer een gezellig Sinterklaasfeest toegewenst, namens mij en de Pieten.

Onze Sint en Pieten geschiedenis

Onze tarieven 

 

Fotoalbum

Agenda

Meer