Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Sinterklaas

Dag lieve kinderen en grote mensen, 

Update: 

We hebben het allen gezien en gehoord, de Sint stapte weer van boord... Aangekomen bij het grote Pietenhuis heeft de Sint aangegeven dat hij vanwege de coronamaatregelen dit jaar liever vanuit huis werkt. Dat jaar dus geen gezellige bezoekjes bij jullie thuis. Maar niet getreurd we gaan ons best doen om deze bezoekjes online te regelen op 4 en 5 december. Bij interesse of voor meer informatie geef het gerust door via ons contactformulier...

Om zoveel mogelijk aanvragen te kunnen voldoen, bieden we online tijdsblokken van max. 10-15 min. aan voor 2020. Op 4 december zullen we proberen rond 16:30 te starten en op 5 december om 14:30 en betreft de agenda Vol = Vol helaas.

 

Overige informatie:

Gezamenlijk als 5 december team, mogen we spreken van een ruime ervaring die terug gaat naar de basis in 1993. Sinds die tijd werken we ook al met luxe kostuums, volgen we grotendeels het Sinterklaasjournaal en brengen we ons eigen strooigoed mee. Ook verwerkt de schrijf Piet kosteloos uw informatie in het grote boek van Sinterklaas, zodat we altijd goed op de hoogte zijn.

Bij elk bedrijfs- of huisbezoek proberen we op gepaste wijze alles zo correct mogelijk neer te zetten. En uiteraard de kleinste staan tijdens ons bezoek op nummer1!

De laatste jaren is er helaas veel ophef over de verschijning van Piet. Dat betreuren we als team enorm. We zien het geheel nog steeds als een mooi feest, voor jong en oud. En ja we komen dus nog steeds met Piet op bezoek. Piet is Piet, en staat los van de werkelijkheid. Wij geloven dat daar het werkelijke, maatschappelijke probleem ligt. Als we dat verschil niet meer zien, we met elkaar fictie en werkelijkheid niet meer uit elkaar weten te houden.

Piet als karikatuur veranderd! ... ook bij ons is dat al jaren aan de gang, dat is een feit en we zullen het ook niet tegenhouden. Maar of de oude of nieuwe variant goed of fout is, is niet aan ons, we werken op dit moment naar vraag en aanbod. En dat is voor nu zoals het is.

In alle jaren zijn we bij heel wat verschillende nationaliteiten over de vloer geweest. En ik kan u verzekeren, bij velen was het een groter feest als in de meeste ingetogen Hollandse woonkamers. Maar dat het een feest was en is, dat is het wel degelijk nog steeds... We zien nog steeds jong en oud genieten van de vrolijke gezelligheid met elkaar. Pret oogjes vol verwachting, op wat Sint en Piet komen brengen of gaan vertellen.

En dat is uiteindelijk ook onze reden om nog steeds door te gaan. We hopen dat we vreedzaam de transitie van Sint en zijn Pieten mogen doormaken, de kinderen van nu groeien al compleet anders op dan wij zelf en of onze (groot)ouders opgegroeid zijn ... en daar is niks mis mee. Het is de spanning en het onbekende wat wij meebrengen tijdens het bezoek, en het persoonlijke verhaal wat alles bepaalt. Niets meer en niets minder.

Wenst u een bezoek van ons, we vernemen het graag en of uw eventuele vragen via info@reintjedevos.nl

Alvast weer een gezellig Sinterklaasfeest toegewenst.

 

Onze tarieven voor een Online bezoek van Sinterklaas:

 • 15 minuten € 47.70  (enigste online optie voor 2020!)
 • 20 minuten € 58.90
 • 30 minuten € 79.50

Deze prijzen gelden voor binnen de kern van Ermelo.

Woont u verder weg, en of buiten Ermelo dan berekenen wij graag vooraf eerst de extra reiskosten voor u uit!

Reserveren, een prijsopgaaf of extra informatie: Klik hier

Op de Zondagen zijn we niet in te huren.

Na 05 december, verzorgen wij geen Sinterklaas bezoeken en of activiteiten meer.

 

 • - Alle prijzen zijn inclusief Btw.
 • - Zijn excl. reiskosten buiten de woonkern Ermelo
 • - Binnen de aangegeven tijdsduur van ons bezoek zit ook onze binnenkomst en het vertrek bij inbegrepen.
 • - Per persoon kunt u digitaal een tekst aanleveren van max. 100 woorden (A5 formaat)
 • - Stuur uw tekst naar info@reintjedevos.nl onder vermelding van u naam en de datum van het bezoek. 
 • - Wij zorgen er voor dat dit wordt opgenomen in het grote Sinterklaas boek.
 • - Voor een bedrijfsbezoek of een bezoek aan uw vereniging gelden andere tarieven.
 • - Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.
 • - Helaas kunt u ons niet boeken en inhuren voor op de zondagen of na 05 december.

 

Een indicatie betreft tijd en aantallen:

15 minuten is genoeg bij 2-3 kinderen. 20 minuten is genoeg bij 4-5 kinderen. 30 minuten is genoeg bij 6-8 kinderen.

De beschikbare tijd en aandacht per kind of persoon is altijd weer afhankelijk van wat er precies gaat gebeuren tijdens ons bezoek bij u thuis. onze ervaring is dat , dat soms heel anders uitpakt als dat we ooit hadden kunnen bedenken.

 

 

Fotoalbum

Agenda