Reintje de Vos

Sinterklaas

Dag lieve kinderen en grote mensen, 

Gezamenlijk als 5 December Team, mogen we spreken van een ruime ervaring die terug gaat naar 1993. Vanaf 1995 werken we al met hoogwaardige en luxe kostuums. En volgen we altijd het landelijke Sinterklaasjournaal als uitgangspunt. Verder brengen we ons eigen strooigoed mee. En verwerkt de schrijf Piet kosteloos uw informatie over in het grote boek van Sinterklaas, zodat we bijna altijd goed op de hoogte zijn.

Bij elk bedrijfs- of huisbezoek proberen we op gepaste wijze alles zo correct mogelijk neer te zetten. En uiteraard de kleinste staan tijdens ons bezoek op nummer1!

De laatste jaren is er veel ophef over de verschijning van Piet. Dat betreuren we als team enorm. We zien het geheel nog steeds als een mooi feest, voor jong en oud. En ja we komen dus nog steeds met Piet op bezoek. Piet is Piet, en staat los van de werkelijkheid. Wij geloven dat daar het werkelijke, maatschappelijke probleem ligt. Als we dat verschil niet meer zien, we met elkaar fictie en werkelijkheid niet meer uit elkaar weten te houden.

Piet als karikatuur veranderd! ... ook bij ons is dat al sinds 2005 aan de gang, dat Piet veranderd is ook een feit en zullen we ook niet tegenhouden. Maar of de oude of nieuwe Piet goed of fout is, is niet aan ons, we werken als altijd naar vraag en aanbod. En dat is voor nu zoals het is.

In alle jaren zijn we bij heel veel verschillende nationaliteiten over de vloer geweest. Nooit is er een ongewenst woord gevallen of een pijnlijke situatie geweest... We zien nog steeds jong en oud genieten van de vrolijke gezelligheid met elkaar. Pret oogjes, hartjes vol verwachting, uitkijkend naar wat Sint en Piet dit jaar weer komen brengen of gaan vertellen.

En dat is uiteindelijk ook onze reden om nog steeds door te gaan. We hopen dat we vreedzaam de transitie van Sint en zijn Pieten mogen doormaken, de kinderen van nu groeien compleet anders op dan, dat wijzelf en of onze (groot)ouders opgegroeid zijn ... En daar is niks mis mee. Het is de spanning en het onbekende wat wij meebrengen tijdens het bezoek, en het persoonlijke verhaal wat alles bepaalt. Niets meer en niets minder.

Wenst u een bezoek van ons, we vernemen het graag en of uw eventuele vragen via info@reintjedevos.nl

Alvast weer een gezellig Sinterklaasfeest toegewenst.

 

Onze tarieven voor een huisbezoek van Sinterklaas in 2022:

 • 15 minuten € 49.50  
 • 20 minuten € 49.50
 • 30 minuten € 79.50

Deze prijzen gelden voor binnen de kern van Ermelo. Woont u verder weg, en of buiten Ermelo dan berekenen wij graag vooraf eerst de extra reiskosten voor u uit! Reserveren, een prijsopgaaf of extra informatie: Klik hier

 

Op de Zondagen zijn we niet in te huren.

Voor 2022 geld dat ook voor zondag 04 december.

Na 05 december, verzorgen wij geen Sinterklaas bezoeken en of activiteiten meer.

 

 • - Alle prijzen zijn inclusief Btw.
 • - Zijn excl. reiskosten buiten de woonkern Ermelo
 • - Binnen de aangegeven tijdsduur van ons bezoek zit ook onze binnenkomst en het vertrek bij inbegrepen.
 • - Per persoon kunt u digitaal een tekst aanleveren van max. 100 woorden (A5 formaat)
 • - Stuur uw tekst naar info@reintjedevos.nl onder vermelding van u naam en de datum van het bezoek. 
 • - Wij zorgen er voor dat dit wordt opgenomen in het grote Sinterklaas boek.
 • - Voor een bedrijfsbezoek of een bezoek aan uw vereniging gelden andere tarieven.
 • - Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.
 • - Helaas kunt u ons niet boeken en inhuren voor op de zondagen of na 05 december.

 

Een indicatie betreft tijd en aantallen:

15 minuten is genoeg bij 3-4 kinderen. 20 minuten is genoeg bij 5-6 kinderen. 30 minuten is genoeg bij 7-8 kinderen.

De beschikbare tijd en aandacht per kind of persoon is altijd weer afhankelijk van wat er precies gaat gebeuren tijdens ons bezoek bij u thuis. onze ervaring is dat , dat soms heel anders uitpakt als dat we ooit hadden kunnen bedenken.

 

 

Fotoalbum

Agenda