Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Training en Teambuilding

De afgelopen jaren zijn er diverse groepen geweest die deelnamen aan het ludieke spel Mission Possible. Dit spel is begin 2014 op verzoek van mediatoren adviseur Erik Schuiteman van www.erikschuiteman.nl voor een opdracht ontwikkeld. En naar tevredenheid uitgevoerd op Landgoed Schovenhorst te Putten. Na deze 1e opdracht is er nog een 2e verzoek geweest voor een aanvulling op deze 1e opdracht.

Het Spel is in 2015 ook aangepast op onze locatie de Windkanter in Ermelo op camping de Kriemelberg. En is inmiddels ook op deze locatie meerdere keren uitgevoerd voor diverse groepen. Het spel kan gewoon als vermaak gespeeld worden, maar bied zeker ook leuke tools om diverse groepsprocessen aan de oppervlakte te krijgen. En zoals de spelnaam als vermoed, er is eigenlijk altijd een oplossing!

Maar maak je tijdens dit spel als groep, als team... de juiste keuzes. #MissionPossible

Wees welkom in Ermelo op de Windkanter of in Putten, op Landgoed Schovenhorst en de Hop-Eest www.hop-eest.nl

 

De volgende foto's en de foto's in de slide show zijn gemaakt door Elvera van www.ElveraPhotography.nl 

Zij was 1 van de 22 deelneemsters die begin november 2015 deelnam aan een teamdag van haar werk. Deze dag begon op Landgoed Schovenhorst met een ontvangst in de Hop - Eest. Daarna een heerlijke wandeling onder begeleiding van Reintje de Vos over het Landgoed met afsluitend een bezoek aan de bostoren. Bij terugkomst werd er een heerlijke lunch verzorgt door het team van de Hop-Eest. Het middag gedeelte speelde zich in Ermelo af op Locatie de Windkanter gelegen op Camping de Kriemelberg. Hier hebben zij in een gezamelijk teamverband het spel Mission Possible tot een goed en positief einde gebracht. Afsluitend hadden zij hier een gezellige borrel op deze geweldige plek.

Hartelijk dank voor jullie gezellige aanwezigheid, en bedankt voor de prachtige foto's.

Met Reintje de Vos op stap over het landgoed Schovenhorst te Putten    Uitzicht van de Bostoren op landgoed Schovenhorst

Een heerlijke lunch bij de Hop-Eest in Putten    Mission Possible, Teambuilding bij de Windkanter in Ermelo

Organisatiebedrijf Reintje de Vos    Locatie de Windkanter in Ermelo op Camping de Kriemelberg

#ErmeloBuitenleven

Fotoalbum

Agenda