Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Vers houtbewerking

Ergens sinds 2006 ben ik persoonlijk in de ban geraakt van houten lepels. Die vorm, het gebruik van vers en natuurlijk hout (waar ik overigens pas later achter kwam) deden mij voorzichtig de eerste pogingen ondernemen om een lepel te snijden, tijdens een vakantie in Frankrijk.

Hierna heb ik me stap voor stap verder ontwikkeld in het maken van lepels, schalen, krukjes, bijzet tafeltjes, wandelstokken en meer. Een verslavende hobby kan ik u verzekeren, want ik leer steeds weer anders te kijken naar bomen, struiken en (afval)hout. En zie steeds weer nieuwe mogelijkheden!

Met diverse technieken en vaak weinig (hulp)middelen kunt ook u, mooie dingen maken. Werken met vers, of gedroogd hout, wat onbewerkt en onbehandeld is, is een persoonlijke ontdekkingsreis! Een reis die eindigt in een uniek en zelf vervaardigd natuurproduct.  Wat heel veel voldoening geeft en zelfs geestelijke rust kan bieden. Ik sta u graag bij in dit wonderlijke proces met mijn persoonlijk ervaringen…

durft u het aan om de standaard maat en werkwijze los te laten en het natuurlijke hout in al haar grilligheden en oneffenheden de ruimte te geven om iets te worden… iets unieks! Ik verwelkom u graag!

Lees verder ...

of zoek op:

Vers houtbewerking 

lepelsnijden

krukje of bijzettafeltje

wandelstokken

houten meubels

Fotoalbum

Agenda