Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

27 oktober 2018 Nacht van de Nacht in Ermelo

Nacht van de Nacht - Stilte Nachtwandeling:

Van harte welkom op de Windkanter in Ermelo!

We hebben een divers nacht van de Nacht programma om aan deel te nemen.

Vanaf 18:00 bent u welkom op de Windkanter, en gaan we van start met het avondprogramma. Doorlopend kunt u tot 22:00 deelnemen aan ons zintuigelijk belevingsparcours.

Met een verduisteringsbril op (alsof het al niet donker genoeg is :-) ga je op het gehoor, reuk, tastzin en je gevoel op pad om dit parcours met onderweg reuk en voel opdrachten in het duister te volbrengen. Een leuke educatieve activiteit die gegarandeerd je zintuigen gaat prikkelen.

Geschikt vanaf 8 jr. en deelname is gratis

Om 18:30 start er een schemerwandeling welke ook geschikt is voor de jeugd vanaf 8 jr. durf jij mee het bos in… spannend maar ook heel leuk. De gids vertelt onderweg wat over het bos en de dieren. Wie weet zien we in het schemer nog wel een Ree of Wildzwijn! We gaan het meemaken… om uiterlijk 20:00 zijn we weer terug op de Windkanter. Vooraf aanmelden is  gezien het beperkt aantal plaatsen gewenst en deelname is gratis.

20:45 start er een wandeling voor volwassenen geheel in het donker en deels in stilte. U zult bemerken dat gaandeweg de wandeling uw zintuigen anders reageren als overdag. We maken een wandeling van ongeveer 1,5 uur en zijn uiterlijk 22:30 terug op de Windkanter. De gids zal u onderweg diverse weetjes vertellen over de omgeving en de natuur. Vooraf aanmelden is gezien het beperkt aantal plaatsen gewenst en deelname is gratis.

Bij terugkomst van de wandelingen, maar ook tussentijds is er tegen vergoeding o.a. koffie, thee en chocolademelk verkrijgbaar.  Maar ook knakworsten om zelf op te wamen boven het vuur.

 

Meer informatie of opgeven kan via: info@reintjedevos.nl

De windkanter is te bereiken via de hoofdingang van Camping de Kriemelberg, via de Drieërweg 104, 3852 MC Ermelo. U kunt gelijk links parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

Komt u op de fiets dan kunt u doorfietsen en de witte route bordjes vanaf de receptie volgen naar de Windkanter, alwaar u uw fiets kan stallen.

 

 

Nacht van de Nacht actie                                                                           €   gratis.

  • minimum leeftijd is 8 jaar
  • beperkt aantal deelnemers mogelijk
  • Deze wandeling vind in het donker plaats en is deels een stilte wandeling
  • Aanmelden via info@reintjedevos.nl
  • Deze activiteit is helaas niet geschikt voor rolstoel behoevende of minder valide personen.
  • Startlocatie; De windkanter, per adres Camping de Kriemelberg, Drieerweg 104 – 3852MC Ermelo

 

 

Fotoalbum