Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

De Windkanter

Sinds het naseizoen van 2014 heeft Reintje de Vos de beschikking over een uniek en bijzondere ontvangstlocatie op camping De Kriemelberg. Het duurzaam verbouwde huisje waarvan de oorsprong teruggaat tot in 1906. Draagt de naam De Windkanter en is gelegen nabij het Ruigeveld, een bosrijke omgeving in de gemeente Ermelo op de Veluwe.

De Windkanter is voor een bezoek, alleen op afspraak geopend. Meer informatie via info@reintjedevos.nl 

Uiteraard zijn veel leuke activiteiten en workshops hier te boeken op afspraak. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt bieden wij vele mogelijkheden. Educatieve activiteiten, houtbwerking workshops als Wandelstokken maken of lepelsnijden uit Berkenhout. Segway workshops, buiten koken, creatieve workshops er van alles te verzorgen.

Ook is de Windkanter een unieke locatie voor een bedrijfs- of kerstborrel, een bijzondere vergaderlocatie of de plek alwaar u en uw personeel of teamgenoten zichzelf kunnen ontdekken in de vorm van training en coaching middels een actief spel of juist in stilte...

Kortom vele mogelijkheden op deze kleine maar unieke locatie de Windkanter in Ermelo op de Veluwe. In combinatie met de Camping de Kriemelberg kunt u zelfs blijven overnachten in 1 van de Veluwe Bushcamp safari tenten, de Rondstamwoning, trekkershutten of andere overnachtings mogelijkheden. Informeer gerust!

Maar weet u vooral gastvrij welkom in Ermelo - Ermelo Buitenleven

Locatie de Windkanter

Kerstborrel

Camping de Kriemelberg

Openingstijden de Windkanter

zie ook onze facebookpagina https://www.facebook.com/pages/De-Windkanter/298286903710608 

 

Wees (ont)spannend en actief welkom op de Windkanter.

Daar waar historie, avontuur en natuur elkaar vinden!

 

Fotoalbum