Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Camping De Kriemelberg

Welkom op Camping de Kriemelsberg

Historie

De beheerderswoning (bij de receptie) is in de jaren 20 gebouwd als zomerverblijf voor een Graaf. Na de oorlog zijn er logeergelegenheden gerealiseerd. Hier kwamen de jongens vanuit de stad uitrusten en nieuwe krachten opdoen in deze bosrijke omgeving. Ondertussen was het terrein al verkocht aan een andere familie. Af en toe kwamen er mensen met een tent overnachten. Dit is door de jaren heen steeds meer geworden en van daaruit is de camping ontstaan.

Een uniek plekje op de Veluwe!?

In 1996 heeft de familie Van den Heuvel de camping gekocht en in de afgelopen jaren veel vernieuwd op het terrein. Ook is van de paardenstal een horecagelegenheid gemaakt, welke nog steeds de naam "De Stal" draagt? De naam De Kriemelberg heeft de camping te danken aan het hoogteverschil op het terrein en Drieerweg. Het is een kleine berg "de kriemelberg". Er is zelfs een jongensboek met de titel "Het geheim van den Kriemelsberg" uit het jaar 1929. Kortom een historische plek om te kamperen?

Camping De Kriemelberg in Ermelo is een echt familiebedrijf en eigendom van de familie Van den Heuvel. Nadat Joop en Jenny van den Heuvel een camping in Friesland hebben gehad, hebben zij zo'n 10 jaar deze camping in Ermelo gerund. Vanaf 2007 zijn Dian en Danielle van den Heuvel (zoon en schoondochter) de nieuwe eigenaren van De Kriemelberg. Samen met hun team proberen zij er voor iedereen een fijne vakantie van te maken!

- kampeerplaatsen voor kortere vakanties
- seizoensplaatsen
- jaarplaatsen voor toercaravans en stacaravans/chalets
- trekkershutten
- kriemellodge
- luxe huurtenten
- romantische rondstam bungalow

Deze prachtig gelegen camping op de Veluwe is uitermate geschikt voor fietsliefhebbers, wandelaars, gezinnen met kleine kinderen en de groep 55+.

Geintreseerd! bekijk gerust eens de website;

www.dekriemelberg.nl

De camping is sinds 2014 uitgebreid met 3 hectare en is nu in totaal ca. 10 hectare groot. 

Gelijktijdig is er tijdens deze uitbreiding in samenwerking met Organisatiebedrijf Reintje de Vos uit Ermelo. Een uniek en oud gebouwtje uit 1906 verplaats naar deze nieuwe uitbreiding. Om vervolgens volledig en duurzaam te renoveren met o.a. eigen FSC hout van het camping- bosterrein, 2e handsmaterialen en originele onderdelen uit de tijd dat de kriemelberg nog een pekingeendenfokkerij was. medio oktober 2014 is dit unieke gebouwtje tijdens de opening formeel omgedoopt in de Windkanter.

Tevens is er op het terrein van Camping de Kreimelberg ook de Interne bijbelschool Foundation 4 Life gevestigd.

Dé 1-jarige christelijke interne bijbelschool voor jongeren van 16 t/m 22 jaar. Centraal gevestigd op locatie 'De Kriemelberg' in het bosrijke Ermelo. Voor jongeren van 16 tot 22 jaar die bijbelse principes praktisch willen maken. De coaching en persoonlijke begeleiding is echt fantastisch. Een levensveranderend jaar!

www.foundation4life.nl