Reintje de Vos

Lepel snijden

 

Heb jij al wel eens een houten lepel gesneden?

Nee, nog niet! ... dan is deze workshop wellicht de uitkomst vol uitdagingen en beleving voor jou en ... 

Lepels snijden uit "vershout" is een heerlijke en rustige bezigheid. En met vooraf de uitleg en wat tips en tricks kan iedereen die het durft aan de slag om zijn eigen lepel of spatel creatie te maken. Voorzichtig werken, is de opdracht!

Want we werken met vlijmscherp gereedschap als bijlen en messen.

Eigenlijk snapt iedereen dit ook wel, maar geduld, wat inzicht en innerlijke rust, zijn wel hele fijne eigenschappen om mee te brengen ...

lepel snijden uit vers hout in Ermelo

De workshops vinden plaats op een nader af te stemmen locatie in Ermelo.

Deze dag workshop lepelsnijden bied ik aan vanaf min. 3 deelnemers en max. 6 deelnemers. De dag begint om 09:30 en eindigt rondom 17:00 (tijden zijn uiteraard ook anders af te stemmen) 

Lunch e.d. is standaard op basis van zelfvoorziening, dus neem een goed gevulde trommel mee. (koffie/thee e.d. zijn inbegrepen) Prijzen zijn op aanvraag, mede afhankelijk van hoeveel deelnemers en de defintieve invulling van de dag.

Deelname is ten allen tijden op geheel eigen risico i.v.m. uw eigen veiligheid en het gebruik van scherp snij en hak gereedschap tijdens deze workshop.

Bij voldoende interesse zijn er ook workshops lepelsnijden te verzorgen in samenwerking met Jan Harm ter Brugge van Hout van Bomen, uit Amsterdam, de specialist en Master of Sloyd van Nederland.

voor meer informatie: info@reintjedevos.nl

 

 

Fotoalbum

Agenda

Meer