Reintje de Vos

Lepel snijden

 

Heb jij al een houten lepel gesneden?

Nee, nog niet! ... dan is deze workshop wellicht de uitkomst vol uitdagingen en beleving voor jou, je vrienden en of collega's.

Lepels snijden uit "vershout" is een heerlijke en rustige bezigheid. En met vooraf de uitleg en wat tips en tricks kan iedereen die het durft aan de slag om zijn eigen lepel of spatel creatie te maken. Voorzichtig werken, is de opdracht!

Want we werken met vlijmscherp gereedschap als bijlen en messen.

Eigenlijk snapt iedereen dit ook wel, maar geduld, wat inzicht en innerlijke rust, zijn wel hele fijne eigenschappen om mee te brengen...

Ik hoop altijd op een workshop zonder bloedverlies, maar gelukkig heb ik het altijd nog met een enkele pleister kunnen redden voor als het wel (bijna) misging.

 

lepel snijden uit vers hout in Ermelo

 

De workshops vinden plaats op een nader af te stemmen locatie in Ermelo.

Let op per 01-01-2022 zijn er wijzigingen betreft de locatie... en zullen in 1e instantie de workshops in mijn achtertuin aan huis verzorgt worden.

 

Deze dag workshop lepelsnijden bied ik aan vanaf € 95,00 p.p. bij min. 4 deelnemers 

Lunch e.d. is op basis van zelfvoorziening, dus neem een goed gevulde trommel mee. (koffie/thee e.d. zijn inbegrepen)

De dag begint om 09:30 en eindigt rond om 17:30 (tijden zijn ook anders af te stemmen) 

 

Deelname is ten allen tijden op geheel eigen risico i.v.m.  uw veiligheid en het gebruik van scherp snij en hak gereedschap tijdens deze workshop.

* prijzen zijn per persoon en berekent op min. 4 deelnemers per workshop.

 

Bij voldoende interesse zijn er ook workshops lepelsnijden te verzorgen in samenwerking met Jan Harm ter Brugge van Hout van Bomen, uit Amsterdam, de specialist en Master of Sloyd van Nederland.

voor meer informatie: info@reintjedevos.nl

 

 

 

Fotoalbum

Agenda