Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Lepel snijden

 

Het begint onderhand een rage te worden... Heb jij al een houten lepels gesneden!

Lepels of spatels snijden uit vershout als bijvoorbeeld Berk of Wilg is een heerlijke en rustige bezigheid, voor wie van "voorzichtig werken" houd. Want we werken met vlijmscherpe bijlen en messen.

Eigenlijk kan iedereen dit ook wel, maar geduld, enig inzicht en wat innerlijke rust zijn wel hele fijne eigenschappen om mee te brengen... En misschien heeft u de basis en kennismakingsdag met hout bewerken al bij mij gevolgt of elders al eens een workshop gedaan. In dat geval frisse we even wat vaardigheden op en gaan we zo gauw mogelijk aan de slag om weer iets moois en unieks te creëren uit het verse hout...

De workshops vinden doorgaans plaats op locatie De Windkanter

Deze dag workshop lepelsnijden bied ik aan vanaf € 99,00 p.p.*. 

Lunch e.d. is op basis van zelfvoorziening, dus neem een goed gevulde trommel mee. (koffie/thee inbegrepen)

De dag begint in overleg tussen 09:00 en 10:00 en eindigt dan tussen 17:00 en 18:00

Deelname is ten allen tijden op geheel eigen risico i.v.m. de veiligheid en het gebruik van scherp snij en hak gereedschap tijdens deze workshop. u zult hier ook bij aanvang voor tekenen zodat u zich bewust bent van de risico's 

 

* prijzen zijn per persoon en berekent op min. 3 deelnemers en max. 6 per workshop. Komt u alleen dan berekenen we een aparte (meer)prijs. In groepsverband deelnemen heeft het voordeel dat we dieper en breder op de diverse technieken in kunnen gaan. Vaak is er ook ruimte om informatie uitstapjes te maken naar aanverwante onderwerpen.

Bij voldoende interesse zijn er ook workshops lepelsnijden te verzorgen in samenwerking met Jan Harm ter Brugge van Hout van Bomen, uit Amsterdam. www.houtvanbomen.com  de specialist van Nederland in onze optiek.

Ook meedaagse cursussen kunnen we op verzoek invullen, inclusief overnachtingsmogelijkheden op omliggend terrein van camping de Kriemelberg / Veluwe Bushcamp. Dit kan vanaf 4 pers. tot max 8 pers. het ligt even aan de exacte invulling. 2-3 dagen lepelsnijden verzorg ik liever in aan een klein groepje, mede i.v.m. de veiligheid.

Prijzen op aanvraag en beschikbaarheid voor meer informatie: info@reintjedevos.nl

 

 

 

Fotoalbum

Agenda