Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Wandelstok maken

Zelf uw eigen wandelstok maken

Uit een mooie rechte tak, of juist een grillige zijn heel vaak mooie wandelstokken te maken. Voor de sier of voor dagelijks gebruik... Ik laat u graag diverse technieken zien waardoor u niet alleen tijdens deze workshop maar ook later nog vele wandelstokken kunt maken.

Een wandelstok is als een persoonlijke reis. U heeft vooraf een plan of beeld, maar vaak veranderd dit plan tijdens het maken van uw eigen persoonlijke steun en toeverlaat. Ik geef u tips en tricks mee, die hulp bieden bij het verkrijgen van de materialen, de opslag, het droogproces, afmetingen, veiligheid, afwerking en overige mogelijkheden... kortom een dag vol basiskennis

Een dag workshop voor het maken van een wandelstok (basismodel) is vanaf € 59,50 p.p.* mogelijk. dit is inclusief materialen e.d..

Lunch e.d. op basis van zelfvoorziening. (koffie/thee zijn voor overdag inbegrepen)

Deelname is ten allen tijden op geheel eigen risico i.v.m. de veiligheid en het gebruik van scherp snij en hak gereedschap tijdens deze workshop voor meer informatie: info@reintjedevos.nl

* prijzen zijn per persoon en berekent op min. 6 deelnemers. Komt u alleen dan berekenen we een aparte (meer)prijs. In groepsverband deelnemen heeft het voordeel dat we dieper en breder op de diverse technieken in kunnen gaan. Vaak is er ook ruimte om informatie uitstapjes te maken naar aanverwante onderwerpen.

 

 

Fotoalbum

Agenda