Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Wie is Reintje de Vos

Welkom bij Organisatiebedrijf Reintje de Vos,

Al sinds mijn vroege jeugd verwonderde ik me over onze prachtige schepping. Hoe uit zo'n piepklein zaadje, zo'n machtige boom kon uitgroeien. Hoe paddenstoelen zich in de wonderlijkste vormen deden verschijnen. En alles wat ik vond mee naar huis ging, stenen, botjes, veren noem het maar op! Mijn moeder en de wasmachine werden er niet altijd even vrolijk van... Maar ook het zien van klein en grootwild deed en doet nog steeds mijn hard iets sneller kloppen!

Ermelo is wat dat betreft gezegend met heel veel bos, heide, water, landbouwgronden en stuifzand. Wat allen tezamen ondergedompeld is in een rijke en lange historie.

Na eerst 10 jaar in de bouw gewerkt te hebben, ben ik medio 2005 gestart met Organisatiebedrijf Reintje de Vos. Om u als gastheer en ambasadeur van onze mooi leefomgeving voor te gaan in Ermelo en u zo een klein deel van de Noord West Veluwe te laten zien en te beleven.

Mijn werkgebied is in de basis Ermelo, maar ook soms Putten, Harderwijk en Elspeet - Vierhouten.

In de ruim 14 jaar dat ik alweer als zelfstandige bezig ben. Heb ik inmiddels vele duizenden gasten en deelnemers mogen rondleiden en vermaken met mijn (spel)activiteiten. En daar zijn we trots op! Zo trots als onze Ermelose witte pauw wel te verstaan.

Sinds oktober 2014 starten heel veel activiteiten vanaf onze locatie de Windkanter, welke we i.s.m. Camping de Kriemelberg hebben mogen realiseren. Een knusse en exclusieve locatie aan de rand van het bosgebied het Ruigeveld, ideaal voor groeps en familieuitjes, kinderfeestjes en teamactivteiten

Persoonlijk betrokken zijn bij uw uitje of activiteit dat kenmerkt mijn stijl. Ik regel, begeleid en verzorg bijna alles zelf, met een hoog sfeer en belevings niveau. Zo probeer ik zo van elk uitje iets unieks te maken. Groepsactiviteiten met daarin educatie en natuurbeleving verwerkt! Daar ga ik voor...veel activiteiten vinden daarom, hoe kan het ook anders! Buiten plaats, want daar gebeurt het! Buiten zijn is één groot leerproces... Dus welkom in #ErmeloBuitenleven zeggen we hier dan ook met een glimlach.

Wilt u meer weten...Kijk gerust rond op mijn website en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ik verwelkom u graag een keer in ons mooie Ermelo gelegen op de Noord West Veluwe.

Met Veluwse groet: Reinier

Agenda