Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Wie is Reintje de Vos

Natuurgids Reintje de Vos

Welkom bij Organisatiebedrijf Reintje de Vos,

Mijn naam is Reinier en ben sinds 1976 Ermeloer. Al sinds mijn vroege jeugd verwonderde ik me over onze prachtige schepping. Ermelo is gezegend met heel veel bos, heide, water, landbouwgronden en stuifzand. Wat allen tezamen als Ermelo ondergedompeld is in een rijke en lange historie.

Na eerst de ambitie van Timmerman/Metselaar nagestreeft te hebben, begon ik na 10 jaar toch het gevoel te krijgen dat ik dit ambachtelijke beroep niet tot aan mijn pensioen ging volbrengen. Na wat rondzwervingen, ben ik medio 2005 gestart met Organisatiebedrijf Reintje de Vos.

Hier kon ik mijn verwondering over de natuur helemaal in kwijt. Maar ook mijn creativiteit en de wens om u als gastheer voor te gaan op bijzondere natuur belevingen in de regio.

Mijn thuisbasis is Ermelo, maar ook Putten, Harderwijk en andere Veluwse plaatsen bezoek ik soms voor activiteiten en opdrachten.

In de bijna 12,5 jaar dat ik alweer bezig ben. Heb ik dan ook al vele en vele zoniet duizenden gasten en deelnemers mogen rondleiden en vermaken met mijn (spel)activiteiten. En daar ben ik samen met vele vrijwilligers die regelmatig helpen met tal van hand en spandiensten trots op! Zo trots als onze Ermelose witte pauwen wel te verstaan.

Persoonlijk betrokken bij uw uitje of activiteit dat kenmerkt mijn stijl. Ik regel, begeleid en verzorg bijna alles zelf, met een hoog sfeer en belevings niveau, probeer ik zo van elk uitje iets unieks te maken. Groepsactiviteiten met op welke wijze dan ook educatie en natuurbeleving. Daar ga ik voor...veel activiteiten vinden daarom, hoe kan het ook anders! Buiten plaats, welkom in #ErmeloBuitenleven zeggen we hier dan ook met een glimlach.

Wilt u meer weten, wat ik voor u kan betekenen...Kijk gerust rond op mijn website en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ik verwelkom u graag een keer in ons mooie Ermelo gelegen op de Noord West Veluwe.

Met Veluwse groet: Reinier

Agenda