Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Wie is Reintje de Vos

 

Al sinds mijn vroege jeugd verwonder ik me over onze prachtige schepping. Hoe bijvoorbeeld, uit een piepklein zaadje, zo'n machtige boom kan opgroeien. Hoe paddenstoelen zich in de wonderlijkste vormen doen verschijnen. Hoe stenen op de hei na een regenbui prachtig glimmen in de mooiste kleuren. Dat ontmoetingen met wild altijd weer spannend en wonderbaarlijk zijn.

Het onverwachte, de seizoenen, de rust en de ruimte, een plotselinge ontmoeting, een mooie lichtval in het bos, zonsopkomst of juist hem zien onder gaan. Er is buiten altijd wel iets te beleven... 

Van mijn vondsten ging vroeger veel mee naar huis, stenen, botjes, veren noem het maar op! Mijn moeder en de wasmachine werden er niet altijd even vrolijk van... En inmiddels zie ik bij mijn eigen kinderen dezelfde trekjes verschijnen :-) Maar in de vitrinekasten op locatie de Windkanter ligt veel van die natuurvondsten om te bekijken en te bewonderen...

Ermelo is gezegend met veel bos, heide, water, landbouwgronden en stuifzand. Wat allen tezamen ondergedompeld is in een rijke en zeer lange historie.

Na eerst 10 jaar in de bouw gewerkt te hebben, ben ik medio 2005 gestart met Organisatiebedrijf Reintje de Vos. Om u als gastheer en ambasadeur van onze mooie leefomgeving voor te gaan in Ermelo en u zo een klein deel van de Noord West Veluwe te laten zien en te beleven.

Mijn werkgebied is dan ook voornamelijk Ermelo, maar soms wijk ik uit naar Putten, Harderwijk en Elspeet - Vierhouten.

Sinds de opstart van Reintje de Vos, heb ik inmiddels vele duizenden gasten en deelnemers mogen rondleiden en vermaken met mijn (spel)activiteiten. En daar zijn we trots op! Zo trots als onze Ermelose witte pauw wel te verstaan.

Per oktober 2014 starten veel activiteiten vanaf onze locatie de Windkanter, welke we i.s.m. Camping de Kriemelberg hebben mogen realiseren. Een knusse en exclusieve locatie aan de rand van het bosgebied het Ruigeveld, ideaal voor (kleinschalige)groeps- en familieuitjes, kinderfeesstje en teamactivteiten 

Ik regel, begeleid en verzorg heel veel zelf, soms zelfs alles... En dat met veel gevoel voor sfeer en beleving. Zo probeer ik van elk uitje iets unieks te maken. Groepsactiviteiten met daarin educatie en natuurbeleving verwerkt! Daar ga ik voor...veel activiteiten vinden daarom, hoe kan het ook anders! Buiten plaats, want daar gebeurt het! Buiten zijn is één groot leerproces... Dus welkom in #ErmeloBuitenleven zeggen we hier dan ook met een glimlach.

Wilt u meer weten...Kijk gerust rond op mijn website en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ik verwelkom u graag een keer in ons mooie Ermelo gelegen op de Noord West Veluwe.

Met Veluwse groet: Reinier

Agenda