Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Wie is Reintje de Vos

Welkom bij Organisatiebedrijf Reintje de Vos,

Al sinds mijn vroege jeugd verwonderde ik me over onze prachtige schepping. Ermelo is gezegend met heel veel bos, heide, water, landbouwgronden en stuifzand. Wat allen tezamen ondergedompeld is in een rijke en lange historie.

Daarom ben ik medio 2005 gestart met Organisatiebedrijf Reintje de Vos.Om u als gastheer en ambasadeur voor te gaan in Ermelo en u zo een klein deel van de Noord West Veluwe te laten zien en te beleven.

Mijn werkgebied is in de basis Ermelo, maar ook Putten, Harderwijk, Elspeet en andere Veluwse plaatsen bezoek ik soms voor activiteiten en opdrachten.

In de ruim 14 jaar dat ik alweer als zelfstandige bezig ben. Heb ik inmiddels vele duizenden gasten en deelnemers mogen rondleiden en vermaken met mijn (spel)activiteiten. En daar we trots op! Zo trots als onze Ermelose witte pauw wel te verstaan.

Sinds oktober 2014 starten heel veel activiteiten vanaf onze locatie de Windkanter, welke we i.s.m. Camping de Kriemelberg hebben mogen realiseren. Een knusse en exclusieve locatie aan de rand van het bosgebied het Ruigeveld, ideaal voor groeps en familieuitjes, kinderfeestjes en teamactivteiten

Persoonlijk betrokken zijn bij uw uitje of activiteit dat kenmerkt mijn stijl. Ik regel, begeleid en verzorg bijna alles zelf, met een hoog sfeer en belevings niveau. Zo probeer ik zo van elk uitje iets unieks te maken. Groepsactiviteiten met daarin educatie en natuurbeleving verwerkt! Daar ga ik voor...veel activiteiten vinden daarom, hoe kan het ook anders! Buiten plaats, want daar gebeurt het! Buiten zijn is één groot leerproces... Dus welkom in #ErmeloBuitenleven zeggen we hier dan ook met een glimlach.

Wilt u meer weten...Kijk gerust rond op mijn website en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ik verwelkom u graag een keer in ons mooie Ermelo gelegen op de Noord West Veluwe.

Met Veluwse groet: Reinier