Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Wie is Reintje de Vos

Natuurgids Reintje de Vos

Welkom bij Organisatiebedrijf Reintje de Vos,

Al sinds mijn vroege jeugd verwonderde ik me over onze prachtige schepping. Ermelo is gezegend met heel veel bos, heide, water, landbouwgronden en stuifzand. Wat allen tezamen ondergedompeld is in een rijke en lange historie.

Daarom ben ik medio 2005 gestart met Organisatiebedrijf Reintje de Vos.Om u als gastheer en ambasadeur voor te gaan in Ermelo en u zo een deel van de Noord West Veluwe te laten zien.

Mijn werkgebied is in de basis Ermelo, maar ook Putten, Harderwijk, Elspeet en andere Veluwse plaatsen bezoek ik soms voor activiteiten en opdrachten.

In de ruim 13 jaar dat ik alweer als zelfstandige bezig ben. Heb ik inmiddels vele, zoniet duizenden gasten en deelnemers mogen rondleiden en vermaken met mijn (spel)activiteiten. En daar ben ik samen met de vele vrijwilligers die regelmatig helpen met tal van hand en spandiensten trots op! Zo trots als onze Ermelose witte pauwen wel te verstaan.

Sinds oktober 2014 starten heel veel activiteiten vanaf onze locatie de Windkanter, welke we i.s.m. Camping de Kriemelberg hebben kunnen en mogen realiseren. Een knusse stek aan de rand van het bosgebied het Ruigeveld, ideaal voor groeps en familieuitjes, kinderfeestjes en teamactivteiten

Persoonlijk betrokken zijn bij uw uitje of activiteit dat kenmerkt mijn stijl. Ik regel, begeleid en verzorg bijna alles zelf, met een hoog sfeer en belevings niveau, probeer ik zo van elk uitje iets unieks te maken. Groepsactiviteiten met op welke wijze dan ook educatie en natuurbeleving er in verwerkt! Daar ga ik voor...veel activiteiten vinden daarom, hoe kan het ook anders! Buiten plaats, welkom in #ErmeloBuitenleven zeggen we hier dan ook met een glimlach.

Wilt u meer weten, wat ik voor u kan betekenen...Kijk gerust rond op mijn website en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ik verwelkom u graag een keer in ons mooie Ermelo gelegen op de Noord West Veluwe.

Met Veluwse groet: Reinier