Reintje de Vos

Wie is Reintje de Vos

Sinds mijn jeugd bewonder en verwonder ik me over onze prachtige schepping. Hoe uit een piepklein zaadje, een machtige boom opgroeit. Hoe paddenstoelen in de wonderlijkste vormen en kleuren verschijnen. Hoe stenen op de hei na een regenbui prachtig glimmen en een bijzonder verhaal vertellen. En dat plotselinge ontmoetingen met lokaal wild altijd weer spannend en wonderbaarlijk zijn.

Het onverwachte, de seizoenen, de rust en de ruimte, een bijzondere ontmoeting, een mooie lichtval in het bos, zonsopkomst of hem juist zien onder gaan. Er is buiten altijd wel iets te beleven... Tegenwoordig noemen ze dat "bosbaden" of "baden in het bos", ik noem het gewoon een heerlijke wandeling of fietstocht... (ont)spannend en actief genieten van de natuur. 

Van mijn vroege vondsten uit mijn jeugd, ging veel mee naar huis! Stenen, botjes, veren noem het maar op! Mijn moeder en de wasmachine werden er niet altijd vrolijk van... Inmiddels zie ik het met een lach en een frons bij mijn eigen kinderen ook gebeuren.

Veel van deze natuurvondsten, reizen tegenwoordig met me mee in de rugtas, of om tijdens een presentatie gebruikt te worden voor extra uitleg. Zien, voelen, horen, ruiken en soms ook proeven staan centraal in mijn verhaal. Een verhaal wat nooit hetzelfde is, net als de natuur zelf...

Ermelo is gezegend met veel natuur ... bos, heide, water, landbouwgronden en stuifzand. Allen tezamen ondergedompeld is in een rijke en oude historie.

Oorspronkelijk liggen mijn roots in de bouwwereld, maar na 13 jaar dacht ik bij mezelf, "dat moet anders kunnen". In 2005 ben ik dan ook 180 graden omgedraaid en ben ik gestart met Organisatiebedrijf Reintje de Vos. Om voor u als gastheer en ambasadeur van Ermelo, u voor te gaan in deze mooie omgeving. En u zo meer bekend te maken met deze parel van deze Noord West Veluwe.

Mijn werkgebied is dan ook voornamelijk gemeente Ermelo, maar heel soms wijk ik wel eens op verzoek uit naar elders.

Ik regel, begeleid en verzorg alles zelf... En met veel gevoel voor sfeer en beleving. Zo probeer ik van elk uitje weer iets unieks te maken. Groepsactiviteiten met daarin een deel educatie en natuurbeleving verwerkt! Daar ga ik voor...

De meeste activiteiten vinden daarom, hoe kan het ook anders! Buiten plaats, want daar gebeurt het! Buiten zijn is één groot leerproces... Dus welkom in #ErmeloBuitenleven.

Ik kijk ik er naar uit, om u voor te mogen gaan tijdens een heerlijke wandeling...

Wilt u meer weten...Kijk gerust rond op mijn website en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ik verwelkom u graag in ons mooie Ermelo.

Met een Veluwse groet: Reinier

  

                  2005                                        2020                      een nieuwe dag! 

Fotoalbum

Agenda

Meer