Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Onze Sint en Pieten geschiedenis

 

Wie is er als kind niet bevangen geweest door de sfeer en nostalgie van ’t Sinterklaasfeest.

Wij als Sinterklaas team, in ieder geval wel!

Toen ik persoonlijk in 1983 ontdekte hoe het echt zat, was dat wel een teleurstelling. Maar ik genoot in 1984 gewoon weer van het hele Sinterklaasfeest. En dat doe ik nog steeds, zeker nu met onze eigen kids...

Opgroeiend als puber waren Sint en Piet natuurlijk stom! Cadeautjes, ja dat was dan wel weer leuk.

In 1993 werd ik voor het eerst werd gevraagd om als Piet op te treden. Een glimmende bloes, een zwarte korte sportbroek, wat vette schmink (wat een ellende was dat) en nog wat overig geleend materiaal, zorgden ervoor dat ik mijn eerste optreden had…

Een jaar later ging ik weer op pad! Ditmaal samen met een goede vriend. Na afloop van ons optreden… even Ermelo door! En ja...we hadden de smaak te pakken. Dit resulteerde er in, dat we voor 1995 Pietenpakken op maat, lieten maken.

In 1996 mijn 1e optreden als Sinterklaas. Een geheel nieuwe ervaring in een veel te klein Sinterklaaspak.

In 2005 starten ik zakelijk met Reintje de Vos en werden er professionele kostuums aangekocht. De oude kostuums waren toch wat gekrompen zeg maar :-)

Huis- en bedrijfsbezoeken, promotionele activiteiten, reclame projecten, het Pietenfestijn in de Enk en zelfs de opening van een winkel werden en worden nog steeds verzorgd. Voor enkele vaste klanten verzorgen we al meer dan 10 jaar hun Sinterklaasfeest. Soms compleet met onze eigen Pietenspellentjes.

Ook onder de particulieren klantenkring kennen we reeds jarenlange vasten klanten. En hebben we vele kleintjes echt groot zien worden. Bij sommige klanten, waar we vroeger al als Piet&Piet over de vloer kwamen, komen we nu hun eigen kinderen verblijden met een Sinterklaas bezoek aan huis.

Vol passie en enthousiasme proberen we anno nu! Nog steeds tijdens elk bezoek, zo correct mogelijk die sfeer van weleer over te brengen. Middels de media en het Sinterklaasjournaal blijven we gezamenlijk als Pieten en Sint op de hoogte van wat er jaarlijks en landelijk steeds weer gebeurt aan magie.

Maar het mooiste voor ons!

Gebeurt elk jaar weer ... gewoon in de woonkamer, wellicht wel die van u... de spanning, de sfeer, de pret… en altijd weer die kinderogen vol verwachting, die in een open eerlijkheid met ons meegaan in de magie van het Sinterklaasfeest ... die eeuwenoude nostalgie! Ja dat is voor ons elke keer weer, een eer ... om daar deel van te mogen zijn.

Als team hopen we dan ook nog vele jaren door te gaan, als Sint en Pieten. En hopen ook u graag (weer) eens te ontmoeten. 

De hartelijke groeten van Sint en de Pieten en alvast een (h)eerlijk Sinterklaasfeest toegewenst

 

Fotoalbum

Agenda