Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

De Windkanter

Sinds het naseizoen van 2014 heeft Reintje de Vos de beschikking over een unieke ontvangstlocatie genaamd de Windkanter, dit knusse plekje is gelegen aan de rand van het bos het Ruigeveld op camping De Kriemelberg. De oorsprong van dit huisje ligt in Baarn en gaat terug tot in 1906. 

De Windkanter is geopend op afspraak. Meer informatie via info@reintjedevos.nl 

Er zijn hier veel leuke activiteiten en workshops te verzorgen. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt hebben wij verschillende mogelijkheden. Educatief, (spel)Activiteiten, Kinderfeestjes, Houtbwerking / workshops, Buiten Koken, Creatieve workshops er is veel mogelijk.

Ook is de Windkanter een unieke locatie voor een bedrijfs- of kerstborrel, een bijzondere vergaderlocatie of de plek alwaar u en uw personeel of teamgenoten zichzelf kunnen ontdekken in de vorm van training en coaching middels een actief spel of juist in stilte...

Kortom, vele mogelijkheden op deze kleine maar unieke locatie de Windkanter in Ermelo op de Veluwe. In combinatie met de Camping de Kriemelberg kunt u zelfs blijven overnachten in 1 van de Veluwe Bushcamp safari tenten, de Rondstamwoning, trekkershutten of andere overnachtings mogelijkheden. Informeer gerust!

Maar weet u vooral gastvrij welkom in Ermelo - Ermelo Buitenleven

Locatie de Windkanter

 

Wees (ont)spannend en actief welkom op de Windkanter.

Daar waar historie, avontuur en natuur elkaar vinden!

 

Fotoalbum