Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Ochtendgloren wandeling

 

Op een hele vroege ochtend word u welkom geheten in Ermelo! Na evt. een koffie / thee moment gaat u onder leiding van Reintje de Vos en Ben Onderweg, op pad voor een Ochtendgloren wandeling.

De dag vroeg beginnen met een verfrissende wandeling om bijvoorbeeld de week af te sluiten of juist om te beginnen. Wandelen bied rust voor het lichaam en stelt de hersenen in staat om veel geestelijke ballast en informatie te verwerken. We starten bij aanvang in stilte met de wandeling, zodat u rustig kunt genieten van de natuur of in gedachten iets kunt doornemen. Wie weet spotten we nog iets van het aanwezige wild in de omgeving.

Aangekomen op de Ermelosche heide hopen we helder weer of een helder moment te hebben en in het weidse landschap de zon in al haar glorie te zien opkomen boven het oeroude Veluwse landschap. We lopen de zon tegemoet en voelen haar warmte. We sluiten af met een mediatief moment en genieten nog even na van dit moment...

In het 2e deel van de wandeling zal er door het bos gewandeld worden, en krijgt u diverse tekst en uitleg over de directe omgeving betreft de natuur en de historie. Maar ook aan dierensporen zal aandacht besteed worden... kortom een divers ochtendprogramma!

Bij terugkomst kunnen we tegen meerprijs voor u en uw deelnemers een ontbijt serveren op locatie de Windkanter of alleen afsluiten met koffie en thee. Bij interesse informeren we u hier middels een prijsopgaaf graag verder over.

Daar er 2 gidsen meelopen kan er met een grotere groep gewandeld worden voor een vaste (opstart)prijs. bij kleinere groepen kan er ook gekozen worden voor maar 1 gids als begeleiding, wat scheelt in de eindkosten.

informatie kan via info@reintjedevos.nl Zie ook www.benonderweg.nl

Graag tot ziens...

Agenda