Reintje de Vos

Ochtendgloren wandeling in Ermelo

 Terwijl het nog schemerdonker is en de 1e vogels ontwaken!

Heten we u welkom in Ermelo!

Onder leiding van Reintje de Vos en Ben Onderweg, gaat u op pad voor een Ochtendgloren wandeling.

De dag vroeg beginnen met een verfrissende wandeling, kan heel veel rust bieden voor het lichaam en stelt de hersenen in staat om veel geestelijke ballast en informatie te verwerken. We starten bij aanvang in stilte met de wandeling, zodat u rustig kunt genieten van de natuur of persoonlijk in gedachten iets kunt doornemen. Met wat geluk spotten we ook nog iets van het vaak aanwezige wild in de directe omgeving.

Aangekomen op de Ermelosche heide hopen we helder weer of een helder moment te hebben en in het weidse landschap de zon in al haar glorie te zien opkomen boven het oeroude Veluwse landschap. We lopen de zon tegemoet en voelen haar warmte. We sluiten desgewenst af met een mediatief moment en genieten nog even na van dit moment...

In het 2e deel van de wandeling verlaten we de open weidsheid van de Ermelolosche Heide en gaan we met het licht in de rug het bos tegemoet. U kunt zich onderdompelen in de moderne term "Bosbaden" en genieten van machtige Douglas woudreuzen en stoere en grillige Eiken. kalmte en rust vinden tussen verkoelende Beuken ... genieten van al het groen. Tijdens dit 2e deel krijgt u tekst en uitleg over de directe omgeving betreft de natuur en de historie. Maar ook aan dierensporen zal aandacht besteed worden... kortom een divers ochtendprogramma!

informatie kan via info@reintjedevos.nl of via www.benonderweg.nl

Graag tot ziens...

 

Fotoalbum

Agenda

Meer