Reintje de Vos

telefoon: 0341-553914 | e-mail: info@reintjedevos.nl

Reintje de Vos

Kinderfeestjes

Update:

Helaas, maar per 01-01-2022 gaan wij stoppen met het aanbieden van de onderstaande kinderfeestjes in de huidige vorm. Dit heeft mede te maken met het feit dat we dan niet meer over locatie de Windkanter beschikken. De Natuur rugzakwandeling zal terugkeren in een aangepaste vorm. t.z.t zal daar hier meer informatie over volgen. Mogelijk komt de Piratenspeurtocht terug in de vorm van een verhuurpakket, waarmee u zelf aan de slag kunt. 

 

Wil jij ook eens wat anders op je verjaardagsfeestje dan bowlen, zwemmen, naar de indoorspeeltuin, film of midgetgolfen?

Wees dan welkom op de Windkanter voor jouw kinderfeestje! Een bijzondere en unieke buiten locatie aan de rand van het bos waar jij en je vriendjes en vriendinnetjes heel privé jouw verjaardagsfeest kunnen vieren...

Kom mee naar buiten, want daar gebeurt het! Daar is de beleving, de spanning en de actie. Buiten zijn is één groot leerproces!

 

Ga mee naarBuiten, met de Natuurrugzak

Hou jij van lekker buiten zijn! Van speuren en onderzoeken! En van een mooi vuur! Dan is dit vast het ideale feestje voor jou. We gaan vanaf onze locatie de Windkanter in Ermelo op ontdekkingsreis de natuur in! En ik ga je van alles vertelllen en laten zien. Ook stel ik zo nu en dan ook wat vragen of gaan we een opdrachtje doen. Aan de hand van verschillende zoekkaarten en meegebrachte voorwerpen ga je zeker te weten weer wat meer leren over onze mooie, maar ook kwetsbare natuur. Kortom een educatief programma in de frisse lucht van het bos. Optioneel is, dat we bij terugkomst een vuurtje gaan maken. En is het tijd dat jij je eigen knakworsten warm draait… dat wordt vast en zeker een smakelijke afsluiting. (geschikt voor 7 - 12 jarigen)

 

 

 

De schat van de Zuiderzeepiraten

Vroeger lag Ermelo aan zee, echt waar! Aan de Zuiderzee, alwaar nu Flevoland ligt. Nu voer daar heel lang geleden kapitein Bonkepoot met zijn schip vol kostbaarheden en bemanning. Het verhaal gaat dat hij ooit een grote schat begraven heeft in de buurt van Irminlo, het huidige Ermelo, maar de kaart ging verloren. Nu heeft Reintje de Vos die schatkaart voor jaren terug gevonden. Hij heeft alleen wel jou hulp en die van je vrienden nodig om de schat te vinden. Help je mee zoeken? De schat van de Zuiderzeepiraten is een spannende tocht, met diverse opdrachten, voor onderweg ... Ai-Jaai! (geschikt voor 6 - 7 jarigen)

 

 

 

GPS en Spelactiviteiten

Ook hebben we nog een leuke GPS activiteit voor de wat oudere leeftijd vanaf 9 jaar. Middels diverse GPS punten gaan jullie op zoek naar letters, welke als je ze allemaal vindt en verdient hebt een woord kunt vormen. Tussendoor zullen jullie ook wat moeten puzzelen om de overige letters er bij te verdienen. Dus een beetje denk en doorzettingsvermogen is wel gewenst...

 

 

 

voor meer actuele informatie:

info@reintjedevos.nl

Graag tot ziens!

 

 

Fotoalbum

Agenda